tag:blogger.com,1999:blog-887763713340593461.post2415958006972853272..comments2023-06-19T08:32:29.469-07:00Comments on Zöld múzsa: Turbolyás répaleves mungóbab lepénnyelColettehttp://www.blogger.com/profile/09190879204149796369noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-887763713340593461.post-84514843143883379462014-04-21T13:58:34.275-07:002014-04-21T13:58:34.275-07:00Bocsi, most vettem észre a kérdésed. Igen a mungó ...Bocsi, most vettem észre a kérdésed. Igen a mungó bab csak áztatott, legalább 12 órát szoktam mielőtt a lepényhez felhasználom... szóval előző este, a másnapi ebédhez. A turmix teljesen sima palacsinta tésztát csinál belőle és a lisztességével tökéletes lepények süthetők belőle. Nekem is bizarrnak tűnt, mikor először találkoztam vele a neten, de zseniális... próbáld ki!Colettehttps://www.blogger.com/profile/09190879204149796369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887763713340593461.post-39470128556664105862014-04-09T10:46:38.311-07:002014-04-09T10:46:38.311-07:00A mungóbabot tényleg nem kell megfőzni? Mennyi ide...A mungóbabot tényleg nem kell megfőzni? Mennyi ideig áztatod? Nekem valahogy nyersen nagyon keménynek tűnik.anyahajóhttps://www.blogger.com/profile/16658747621039974467noreply@blogger.com