tag:blogger.com,1999:blog-887763713340593461.post4010358418566191598..comments2023-06-19T08:32:29.469-07:00Comments on Zöld múzsa: ...hogy a Béci is jóllakjonColettehttp://www.blogger.com/profile/09190879204149796369noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-887763713340593461.post-35214306171692560762013-02-26T01:40:45.752-08:002013-02-26T01:40:45.752-08:00Erzsi, nagyon hálás vagyok a felvetésedért, és abs...Erzsi, nagyon hálás vagyok a felvetésedért, és abszolút egyet is értek vele, például paradicsoma kedvencem, de még ebben az évben nem vettem, mert hihetetlen íztelenek és nem hinném, hogy bármi jó rezgést hordoznak, de valahogy a paprikának legalább az íze jó és sok-sok receptem alapja, így ezzel kivételt tettem... nehéz télen a helyes utat kijelölni, de már várom a saját termést a kertben és a nyarat!Colettehttp://www.blogger.com/profile/09190879204149796369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887763713340593461.post-70305595440803478582013-02-26T01:38:24.523-08:002013-02-26T01:38:24.523-08:00Igen, igyekszem ismerős kajákat is felvonultatni a...Igen, igyekszem ismerős kajákat is felvonultatni az ismeretlenek mellé, azt hiszem ez egy jó taktika!Colettehttp://www.blogger.com/profile/09190879204149796369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887763713340593461.post-81496562642880597672013-02-26T01:36:57.097-08:002013-02-26T01:36:57.097-08:00Erről azért tudnék mesélni:-))))))))))))))), de ta...Erről azért tudnék mesélni:-))))))))))))))), de tanítom nekik az élni és élni hagyni elvet... hogy anya nem egy rabszolga és neki is vannak elképzelései a konyhájáról, és van persze a közös konyhánk, és ez a kettő most térben és időben egybeesik!;-)Colettehttp://www.blogger.com/profile/09190879204149796369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887763713340593461.post-58431457602242220222013-02-25T00:59:26.450-08:002013-02-25T00:59:26.450-08:00Megint csak azt tudom mondani, amit az előző bejeg...Megint csak azt tudom mondani, amit az előző bejegyzésemben is: nemcsak a varrógépnél, hanem a konyhában is profi alkotó vagy. <br>Egy apró észrevételt engedj meg: paprika februárban... Nem félsz attól, hogy esetleg messziről utaztatott (ne adja Isten, de növényvédő szerekkel megtömött), alacsony rezgésű terméket teszel az asztalra? Nekem is nagy kedvencem a paprika, megpróbálom megvárni (nem biztos, hogy sikerül), míg a szabad levegőn és napon érlelt, hazai tájon nőtt termést vehetek a termelőktől a kisvárosi piacon (esetleg megérik a saját termésünk). <br>Egyébként az ebédetek becsületére válna bármelyik felkapott reform étteremnek. <br>Erzsi<br>almameterhttp://almameter.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887763713340593461.post-3175845107658964992013-02-24T12:16:46.965-08:002013-02-24T12:16:46.965-08:00Úgy gondolom nem maradt éhesen senki.Látom van ott...Úgy gondolom nem maradt éhesen senki.Látom van ott rántott karfiol is az egyik kedvencem, amióta kint vagyunk nem ettem.Szilvihttp://www.blogger.com/profile/11045643948773179968noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887763713340593461.post-8585042190463362052013-02-24T11:31:56.964-08:002013-02-24T11:31:56.964-08:00Nagyon örülhet a család ennyiféle finomságnak!Nagyon örülhet a család ennyiféle finomságnak!Ábrahámné Évahttp://www.blogger.com/profile/10890748219054093797noreply@blogger.com