Zöld múzsa vagyok,
egy kísérletező kedvű textiles, aki a színek mellett az ízek rejtélyes titkát
kutatja. Ételeim kreatív alapelvek mentén készülnek, sütve-főzve de egyre
kíméletesebben és nyers elemekkel gazdagon vegyítve. Az étkek készítésénél
a négy alap íz harmóniája mellett a fűszerek gazdag választékával is
igyekszem jól sáfárkodni. A Zöld múzsa konyhában alapvetően szezonális
növényi alapanyagokat használok fel megbízható forrásokból, közvetlenül a
termelőktől, időnként az ehető vadon termett növények is a tányéron végzik.
Több mint huszonöt éve a vegetáriánus ételeket részesítem előnyben, jelenleg
szakácsnak tanulok. Álmom egy olyan étterem,
melynek van saját zöldségeskertje, a vendég receptkártyát kap az étel
mellé és kétszer sosem főzik ugyanazt. Ráadásként hiszek benne, hogy az álmok teljesülnek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése