ZÖLD MÚZSA


Zöld múzsa vagyok, egy kísérletező kedvű textiles, aki a színek mellett az ízek rejtélyes titkát kutatja. Ételeim kreatív alapelvek mentén készülnek, sütve-főzve de egyre kíméletesebben és nyers elemekkel gazdagon vegyítve. Az étkek készítésénél a négy alap íz harmóniája mellett a fűszerek gazdag választékával is igyekszem jól sáfárkodni. A Zöld múzsa konyhában alapvetően szezonális növényi alapanyagokat használok fel megbízható forrásokból, közvetlenül a termelőktől, időnként az ehető vadon termett növények is a tányéron végzik. Több mint huszonöt éve a vegetáriánus ételeket részesítem előnyben, jelenleg szakácsnak tanulok.  Álmom egy olyan étterem, melynek van saját zöldségeskertje, a vendég receptkártyát kap az étel mellé és kétszer sosem főzik ugyanazt. Ráadásként hiszek benne, hogy az álmok teljesülnek. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése